Jump to content
Cover for Kellopelisydän
Isbn: 978-95-2364-415-1
Publisher: Aula & Co
Category:
Fantasy & Sci-Fi
Accessible since: October 2023

E-book

Kellopelisydän

Kirja muistamisesta, menneisyydestä sekä toivosta, joka sitoo ihmiset toisiinsa

”Herään kellopelisydämen tikitykseen rinnassani. Sen tasainen rytmi kaikuu kylkiluitani vasten ja saa minut ajattelemaan oikeaa sydäntäni: sitä sydäntä, joka on jo varmaankin heitetty pois. En koskaan kysynyt Tiimalta, mitä sille tapahtuisi leikkauksen jälkeen. Ehkä on parempi, etten tiedä.”

Kellopelisydän kertoo salamurhaajista, joiden sydämen paikalla tikittää armottomasti aikaa mittaava kellokoneisto. Jos murhaaja ei tapa vähintään yhtä ihmistä vuoden aikana, mekaaninen sydän pysähtyy.

Kellopelimurhaajat kantavat kukin sydäntään omalla tavallaan. Samaan aikaan Karunkan Akatemiassa kudotaan harhoja ja kätketään totuuksia. Kaiken taustalla kuiskii meri, joka ei paljasta salaisuuksiaan, ja verkkaan vaihtuvat vuodenajat, joiden kielen voi oppia vain pysymällä vaiti.

Vehka Kurjenmiekka on helsinkiläinen kirjailija ja roolipelisuunnittelija. Hän on opiskellut kirjoittamista Kriittisen korkeakoulun kirjoittajakoulussa. Kurjenmiekka rakastaa kirjastojen varastoja, hapanjuurileivontaa, merta, syksyä ja sitä, kun löytää tismalleen oikean sanan. Kellopelisydän on Kurjenmiekan esikoisromaani.

 Log in to borrow

Information

Log in to borrow this title and view current loan status.
Read more here How to borrow

Supported platforms

PC/Mac

Tablet e-reader

Smartphone