Jump to content
Cover for Tasmania
Isbn: 978-95-2364-382-6
Publisher: Aula & Co
Category:
Novels
Accessible since: September 2023

E-book

Tasmania

Unohtumaton lukuromaani ihmisyydestä, ilmastokriisistä, terrorismista ja poliittisesta muutoksesta

Nelikymppinen Paolo on varovainen ja elinvoimainen nuori mies, joka uskoo että tiede antaa hänelle kaikki vastaukset, mutta hän kohtaa vain yhä enemmän uusia kysymyksiä. Yhdessä häntä vanhemman Lorenzan ja poikansa kanssa hän matkustaa Pariisiin, jossa hän tutustuu pilvien muotoja tutkivaan professori Novelliin.

Tasmania on romaani tulevaisuudesta. Hallinnan menettämisen pelko ja yllätys ovat aikamme tunteita, ja Paolo Giordanon lämmin ääni osaa kertoa sen paremmin kuin mikään muu. Jokainen löytää itsensä tästä herkästä, eloisasta ja ajassa kiinni olevasta romaanista, koska jokainen meistä etsii omaa Tasmaniaansa. Kriisi, josta romaani kertoo, ei ole vain kirjan pariskunnan, vaan koko sukupolvemme ja planeettamme kriisi. Tasmania on suuri romaani - syvällinen, kiehtova ja polttavan ajankohtainen.

Paolo Giordano on kansainvälisesti tunnetuimpia italialaisia nykykirjailijoita. Hänen läpimurtoromaaninsa Alkulukujen yksinäisyys voitti Roma Premio Strega -palkinnon ja Tasmania La Lettura -palkinnon (vuoden kirja). Giordanon edellinen teos Jopa taivas on meidän oli kansainvälinen arvostelu- ja myyntimenestys.

Edellisestä teoksesta sanottua:

”Jopa taivas on meidän on uskomaton saavutus. Paolo Giordano on nykykirjallisuuden säkenöivä tähti.” – Andre Aciman

”Giordano rakentaa romaaninsa taiturillisesti. Lukuja on vain seitsemän, ja jokaisen jälkeen voi otaksua, että tämä oli nyt tässä, kaikki kivet käännetty. Vaan aina kuin taianomaisesti sikiää uusi alku, joka tarkentaa ja laventaa niin henkilöiden keskinäisiä välejä kuin yhteiskunnankin jännitteitä sekä avaa uusia.” – Helsingin Sanomat


Log in to borrow

Information

Log in to borrow this title and view current loan status.
Read more here How to borrow

Supported platforms

PC/Mac

Tablet e-reader

Smartphone