Jump to content
Cover for Dungeons & Dragons – Drizztin legenda: Kotimaa
Isbn: 978-87-2846-690-2
Publisher: Saga Egmont
Category:
Novels Fantasy & Sci-Fi
Accessible since: March 2023
Narrator: Toni Kamula
Length: 12 hours 26 minutes

Audiobook

Dungeons & Dragons – Drizztin legenda: Kotimaa

Fantasiaklassikon huikea aloitusosa!

Uumenalan mustat haltiat ovat häikäilemätön haltiarotu, joka tunnetaan vallanhimostaan ja säälimättömyydestään. Nuori Drizzt Do’Urden syntyy jalosukuiseen perheeseen ja kasvaa Menzoberranzanin mahtavan kaupungin parhaaksi asemestariksi. Puhdassydämisen Drizztin on kuitenkin vaikea löytää paikkaansa kunniattoman kansansa keskuudessa. Kun hän osallistuu hyökkäykseen maanpinnan haltioita vastaan ja rikkoo kansansa sääntöjä pelastamalla viattoman lapsen, on Drizztin oma henki uhattuna.

Kotimaa aloittaa R. A. Salvatoren fantasiatrilogian, joka kertoo yhdestä ikonisimmista Dungeons & Dragons -fantasiamaailman sankareista, Drizzt Do’Urdenista. Dungeons & Dragons -universumi nähdään myös valkokankaalla John Francis Daleyn ja Jonathan Goldsteinin elokuvana "Dungeons & Dragons: Honor Among Thieves", jota tähdittävät Chris Pine (Star Trek, Wonder Woman), Regé-Jean Page (Bridgerton) ja Sophia Lillis (I Am Not Okay With This).Yhdysvaltalainen R. A. Salvatore on yksi maailman tunnetuimpia fantasiakirjailijoita. Hänet tunnetaan erityisesti Dungeons & Dragons -maailmaan sijoittuvista kirjasarjoistaan, ja hän on kirjoittanut myös itsenäisiä fantasiasarjoja sekä Star Wars -romaanin Vector Prime. Useat Salvatoren kirjoista ovat päätyneet New York Times -bestseller-listalle ja hänen teoksiaan on myyty yli 10 miljoonaa kappaletta.

Musta haltia on R. A. Salvatoren ikoninen Forgotten Realms -trilogia. Trilogia seuraa nuoren mustan haltian Drizzt Do’Urdenin seikkailuja vaarallisessa fantasiamaailmassa. Musta haltia kuuluu Dungeons & Dragons -universumiin.

Listen to sample
Log in to borrow

Information

Log in to borrow this title and view current loan status.
Read more here How to borrow

Supported platforms

PC/Mac

Smartphone