Hoppa till innehållet
Omslagsbild för Antiikkitalo toipuville sydämille
Isbn: 978-87-2693-282-9
Förlag: Saga Egmont
Kategori:
Romaner Feelgood
Tillgänglig sedan: mars 2023

E-bok

Antiikkitalo toipuville sydämille

Sydäntälämmittävän trilogian päätösosa eri-ikäisistä ystävyksistä – ja tietenkin antiikista.

On kulunut neljä vuotta antiikkikurssista, jonka aikana kirjava joukko kurssilaisia löysi toisensa. Kurssilaisten elämä ei silti edelleenkään osoita rauhoittumisen merkkejä. Seitsemänkymppiset Kristina ja Per-Olof ryhtyvät kunnostamaan kunnianhimoisesti vanhaa autiotilaa. Per-Olof tuntuu kuitenkin salailevan jotain, joka tuntuu varjostavan ihanaa idylliä. Vai kuvitteleeko Kristina vain?

Marian ja Martinin elämä on saanut uuden käänteen heidän sisustusyrityksensä suosion myötä, ja pariskunnalla riittää ideoita. Peter ja Karl viettävät vakaata ja onnellista avioelämää, ja Peterin suureksi iloksi heistä tulee myös osa-aikaisia vanhempia. Taivaalle kasaantuu kuitenkin synkkiä pilviä, kun Peterin sisar löytää itselleen uuden kumppanin. Klara puolestaan saa ikävän yllätyksen, kun julma ex-mies Tobbe ilmestyy kuvioihin.

Antiikkitalo toipuville sydämille on Antiikkikurssi-trilogian kolmas ja viimeinen osa. Hyvän mielen sarjan aikaisemmat osat ovat Antiikkikurssi eksyneille sydämille ja Antiikkikahvila kolhiintuneille sydämille.



Åsa Hallengård on ruotsalainen kirjailija ja opettaja, jonka ensimmäinen romaani Antiikkikurssi eksyneille sydämille julkaistiin vuonna 2019.

EPUB3: Reflowable


Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Surfplatta Läsplatta

Smartphone