Hoppa till innehållet
Omslagsbild för Kiinalaiset sokkelomurhat
Isbn: 978-87-2845-814-3
Förlag: Saga Egmont
Kategori:
Romaner Deckare & spänning
Tillgänglig sedan: januari 2023

E-bok

Kiinalaiset sokkelomurhat

Tuomari Deen on jälleen aika pistää niin omat kuin myös lukijan aivonystyrät koetukselle...

Tuomari Dee saapuu uudeksi piirituomariksi Lan Fangin rajakaupunkiin. Perillä vastaanotto on vähintäänkin kummallinen: oikeusistuimen henkilökuntaa ei löydy mistään ja asiakirjatkin ovat homeessa. Se on kuitenkin vasta alkua. Tuomari Deen maine keisarillisen Kiinan nerokkaimpana salapoliisina joutuu koetukselle, kun hän saa selvittääkseen kolme rikosta samanaikaisesti. Miten vanha kenraali on voitu murhata sinetöidyssä huoneessa? Entä mitä tapahtui kadonneelle tytölle? Kaikista mystisin tapaus liittyy kuitenkin suolle rakennettuun sokkeloon, jossa väitetään kummittelevan...

Kiinalaiset sokkelomurhat on jännittävä salapoliisiromaani, jossa Kiinan Sherlock Holmes painii toinen toistaan kinkkisempien rikosten ja murhien parissa.



Hollantilainen Robert van Gulik (1910–1967) teki pitkän uran diplomaattina. Hän asui vuosia Kaukoidässä, jonne myös hänen jännittävät historialliset dekkarinsa sijoittuvat.

Tuomari Dee on salapoliisi, joka kohtaa mitä jännittävimpiä murhia ja mysteerejä 600-luvun Kiinassa. Samalla kirjat tarjoavat huikean aikamatkan Kiinan kiehtovaan historiaan.


Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Surfplatta Läsplatta

Smartphone