Jump to content
Cover for Viimeinen mahdollisuus
Isbn: 978-87-2840-643-4
Publisher: Saga Egmont
Category:
Novels Romance Feelgood
Accessible since: January 2023

E-book

Viimeinen mahdollisuus

Tunteikas rakkaustarina 1980-luvun San Franciscosta.

Kun kirurgi Stefan Frank istuu sanfranciscolaisen ravintolan pöytään, hän kuulee jännittävän keskustelun. Vaikuttaa siltä, että viereisessä pöydässä istuva kaunis pariskunta on elokuva-alalla. Yksi asia johtaa toiseen, ja pian tohtori Frank on jo tutustunut suomalaissyntyiseen Jakeen ja tämän viehättävään tyttöystävään Pepitaan. Mutta elokuva-ala osaa olla katala. Stefan Frankin ja pariskunnan tiet kohtaavat vielä dramaattisissa merkeissä – ei kai kukaan menetä rakastettuaan?

Viimeinen mahdollisuus aloittaa jännittävän alun perin 1980-luvulla julkaistun romanttisen sarjan, jonka tapahtumat liittyvät sanfranciscolaiseen sairaalaan Mayer Medical Centeriin.Tuija Lehtinen (s. 1954) on rakastettu kirjailija, joka on tunnettu erityisesti nuortenkirjoistaan. Uransa alkuvuosina hän kirjoitti myös Kolmiokirjan romanttisia lukemistoja.

Sairaala San Franciscossa on kirjasarja täynnä tunnetta! Alunperin 1980-luvulla julkaistut romanttiset tarinat liittyvät sairaalamaailmaan – ja tohtori Stefan Frank pääsee todistamaan monia jännittäviä rakkaustarinoita.

EPUB3: Reflowable


Log in to borrow

Information

Log in to borrow this title and view current loan status.
Read more here How to borrow

Supported platforms

PC/Mac

Tablet e-reader

Smartphone