Hoppa till innehållet
Omslagsbild för Tyttökirja
Isbn: 978-95-2351-968-8
Förlag: Into Kustannus
Kategori:
Barn & Ungdom 9-12 år
Tillgänglig sedan: september 2022
Uppläsare: Outi Ikonen

E-bok

Tyttökirja

Siirtymä lapsuudesta teini-ikään on kaikkea muuta kuin helppo: kehossa tapahtuu muutoksia, hormonit ottavat vallan ja mielessä myllertää. Muutosten keskellä voi olla vaikea ymmärtää, mitä tapahtuu ja miksi, ja herkistä aiheista puhuminen vanhemmille saattaa olla hankalaa. Silloin voi tarttua Tyttökirjaan!

Suorasukainen ja hauskasti kuvitettu Tyttökirja antaa kattavasti neuvoja ja vinkkejä murrosikää lähestyville tytöille. Kirja käsittelee monipuolisesti teinivuosiin liittyviä teemoja, kuten seksuaalisuutta, pituuskasvua ja suorituspaineita. Tyttökirja kertoo asiat niin kuin ne ovat, ymmärrettävästi ja rehellisesti. Kuvitus täydentää tekstiä olennaisilla tiedoilla ja huumorilla sekä auttaa tekemään aiheista helposti käsiteltäviä ja harmittomia.

Ylistetty tietokirja sai Norjan kulttuuriministeriön lasten- ja nuortenkirjapalkinnon ja oli Norjassa myynti- ja arvostelumenestys. Teoksen käännösoikeudet on myyty 18 maahan.

Nina Brochmann ja Ellen Støkken Dahl ovat lääkäreitä, jotka ovat jo useamman vuoden ajan antaneet seksuaaliterveyteen liittyviä neuvoja nuorille, pakolaisille ja seksityöntekijöille. Heidän ensimmäinen kirjansa Vau, mikä vagina! (Otava 2018) oli kansainvälinen bestseller, joka voimaannutti lukijoitansa tieteelliseen tietoon nojaten.

Magnhild Winsnes on kiitetty animaattori ja kuvittaja. Hän on työskennellyt useissa animaatioproduktioissa animaattorina, suunnittelijana, ohjaajana ja tuottajana. Yksi hänen töistään on Torill Koven ohjaama lyhytanimaatio elokuva The Danish Poet, joka on voittanut Oscar-palkinnon.


Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Surfplatta Läsplatta

Smartphone