Hoppa till innehållet
Omslagsbild för Naisten selli nro 3
Isbn: 978-95-2364-291-1
Förlag: Aula & Co
Kategori:
Romaner
Tillgänglig sedan: september 2022
Uppläsare: Rosanna Kemppi
Length: 13 timmar 29 minuter

Ljudbok

Naisten selli nro 3

Aleksei Navalnyin tiedottajan kokemuksiin perustuva romaani Venäjän nykytodellisuudesta

Anja pidätetään Moskovassa korruptionvastaiseen mielenosoitukseen osallistumisesta ja tuomitaan kymmeneksi päiväksi vankilaan. Anjan sellitoverit ovat saaneet tuomion vähäisistä rikoksista kuten ajokortitta ajamisesta, seksin myymisestä ja huumeidenkäytöstä. Anjalla sellitovereineen ei ole muuta tekemistä kuin puhua, joten he puhuvat kaikesta: Venäjän nykyisestä poliittisesta järjestelmästä ja hallituksesta, feminismistä, sateenkaari-ihmisten oikeuksista, perhesuhteista, avioliitosta.

Vähitellen arkinen rauha paljastuu kulissiksi. Käsittämättömät ilmiöt alkavat vainota Anjaa ja hän ryhtyy epäilemään, ovatko hänen sellitoverinsa niin tavallisia kuin miltä he vaikuttavat. Ovatko he edes ihmisiä? Anjalla on kymmenen päivää aikaa selvittää, mistä oikein on kysymys.

Kira Jarmysh on Putinin hallinnon etsintäkuuluttama Aleksei Navalnyin tiedottaja, joka pakeni Venäjältä Suomen kautta ja oleskee tällä hetkellä tuntematto-massa paikassa. Naisten selli nro 3 on hänen esikoisromaaninsa.

”Kira Jarmyshin kirja on loistava. Olin itse naapurisellissä.” - Aleksei Navalnyi

”Vuosisadat ja sukupolvet vaihtuvat, mutta Venäjällä julkaistaan yhäkin romaaneja vankiloista, vankeudesta vapaudesta ja sen menetyksestä. Naisten selli nro 3 on yhtä ajan-kohtainen kuin Maxim Gorkin Vankilapäiväkirjat, mutta paljon elävämmin kirjoitettu!” - Boris Akunin

Provlyssna
Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Smartphone