Hoppa till innehållet
Omslagsbild för Vahvana valoa kohti
Isbn: 978-87-2809-425-9
Förlag: Saga Egmont
Kategori:
Romaner Romantik
Tillgänglig sedan: september 2022

E-bok

Vahvana valoa kohti

Rakastetun sarjan neljäs osa!

Eletään 1870-lukua. Nälkävuodet ovat jääneet taakse, mutta hurjat vuodet jättivät jälkensä jokaiseen runsorilaiseen. Leipuri Knut sai pysyvän keuhkotaudin, mutta on selvinnyt elossa ja perustanut perheen Lisbetin kanssa Waasaan. Magda ja Alfred pyörittävät edelleen Runsorin tilaa. Elmer-poika aiheuttaa Magdalle ja Alfredille kuitenkin harmaita hiuksia. Mitä terävä-älyinen nuorukainen oikein suunnittelee Runsorin varalle?

Amalia puolestaan on muuttanut New Yorkiin yhdessä petollisen Oskarin kanssa. Oskarin todellinen luonne on tullut Amalialle selväksi mitä kamalimmalla tavalla. Vain muistot ja haaveet pitävät Amalian elossa. Eikö hän koskaan saa suurta rakkauttaan, Alfredia, omakseen?

Vahvana valoa kohti jatkaa Mikaela Nykvistin suosittua sarjaa, jonka tapahtumat sijoittuvat historialliseen Vaasaan. Edelliset osat ovat Savua taivaalla, Palon jälkeen sekä Tuhkaa ja jäätä.



Mikaela Nykvist on suomenruotsalainen kirjailija. Hän työskentelee informaatiotutkimuksen parissa, mutta käyttää lähes kaiken vapaa-aikansa kirjoittamiseen. Nykvistin Runsor-sarja on saanut erittäin positiivisen vastaanoton.

Rakkautta, kuolemaa ja suuria tunteita. 1800-luvun Vaasaan sijoittuva Runsor-sarja seuraa yhden suvun vaiheita läpi Vaasan palon ja suurten nälkävuosien. Sarja on niittänyt kiitosta – ansaitusti.


Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Surfplatta Läsplatta

Smartphone