Hoppa till innehållet
Omslagsbild för Minun tarin@ni
Isbn: 978-87-0237-007-2
Förlag: Word Audio Publishing
Kategori:
Romaner Romantik Feelgood
Tillgänglig sedan: september 2022
Uppläsare: Netta Herranen
Length: 4 timmar 50 minuter

Ljudbok

Minun tarin@ni

Elämänmakuinen romaani pysähtymisen tarpeesta ja uuden suunnan löytämisestä

Erään poikkeuksellisen kostean illan jälkeen tunnettu influensseri My herää kaikkien aikojen krapulaan muistamatta mitään loppuillan tapahtumista. Hänen vanhempansa, siskonsa ja paras ystävänsä Lukas istuvat keittiössä odottamassa häntä. Heidän syyttelevistä ja haudanvakavista ilmeistään My ymmärtää pian, että tällä kertaa hän ei selviäisi pelkästään tavanomaisella saarnalla villeistä ja vastuuttomista elämäntavoistaan. Käy ilmi, että edellisillan tapahtumat ovat olleet Myn perheelle viimeinen pisara ja ellei My suostuisi matkustamaan Italiaan katkaisuhoitoon, hänen perheensä katoaisi Myn elämästä.

My matkustaa Toscanaan rauhallisin mielin vakuuttuneena siitä, että selviäisi helposti kaksi viikkoa jossain mukavassa kuntoutuksessa ja että tekisi jopa hyvää hieman rentoutua. Mutta kun My saapuu äitinsä ystävän luokse, joka näyttää pyörittävän jonkinlaista haisevaa ja kovaäänistä kenneliä, My tulee tuskallisen tietoiseksi siitä, että katkaisu ei tulisi olemaan ruusuilla tanssimista.

Mutta se mikä alkuun vaikutti toivottomalta ja eristäytyneeltä helvetiltä maan päällä, osoittautuu vähitellen olevan jotain paljon muuta ja ensimmäistä kertaa Myn on suunnattava katse omaan itseensä: se minkä hän kuvitteli vain tyhjäksi kuoreksi, sisältääkin piilotettuja aarteita.

Provlyssna
Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Smartphone