Hoppa till innehållet
Omslagsbild för Auschwitzin tanssija
Isbn: 978-95-2351-985-5
Förlag: Into Kustannus
Kategori:
Memoarer & Biografier Historia
Tillgänglig sedan: juni 2022
Uppläsare: Krista Putkonen-Örn
Length: 14 timmar 5 minuter

Ljudbok

Auschwitzin tanssija

"Edith Egerin tarina muutti minut iäksi." - Oprah Winfrey

Tarina painajaisesta vapauteen ja anteeksiantoon.

Lohdullinen ja voimaannuttava tarina siitä, miten ihmiset voivat jäädä oman mielensä vangeiksi - ja miten kuka tahansa voi löytää avaimet vapauteen.

Edith Eger joutui kuusitoistavuotiaana perheinensä Auschwitzin keskitysleirille. Vanhempiensa kuoleman jälkeen Eger joutui tanssimaan Josef Mengelelle selviytyäkseen hengissä. Kun vangit vihdoin vapautettiin vuonna 1945, Eger löytyi ruumiskasasta, juuri ja juuri elossa. Sodan jälkeen hän pakeni Yhdysvaltoihin ja opiskeli psykologian tohtoriksi. Eger auttoi potilaitaan käsittelemään traumojaan samalla, kun hän kamppaili omien muistojensa kanssa. Lopulta hänen oli kohdattava menneisyytensä voidakseen antaa anteeksi - itselleen.

Auschwitzin tanssija voitti National Jewish Book Awardja Christopher-palkinnon ja nousi New York Timesin sekä Sunday Timesin bestseller-listalle.

Edith Eva Eger (s. 1927) on unkarilaissyntyinen psykologi ja holokaustin selviytyjä. Hän on erikoistunut traumaperäisen stressin hoitoon. Kalifornian yliopiston tohtori Eger on esiintynyt useissa televisio-ohjelmissa, ja hän on kysytty puhuja maailmalla.

Provlyssna
Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Smartphone