Hoppa till innehållet
Omslagsbild för Täytetyt
Isbn: 978-95-2364-247-8
Förlag: Aula & Co
Kategori:
Romaner
Tillgänglig sedan: maj 2022

E-bok

Täytetyt

"Tässä huoneessa lukkojen takana ajattelen, että jos kaikki elämän huoneet – ne, joissa on tapahtunut jotain tärkeää – asettelisi peräkkäin, syntyisi pitkä jono, rakennus, jossa voisi kuljeskella ja miettiä näkemäänsä nyt, kun se on jo ohi ja koettu. Voisi miettiä, mitä kulloisellakin hetkellä tietää ja mitä ei ja kuinka nyt, jälkeenpäin, ymmärtää, että molemmat niistä, tiedetty ja tuntematon, rakentavat elämän merkitystä."

Täytetyt on arvoituksellinen, jännittävä, julman kaunis romaani ihmisyydestä, muistoista ja yksinäisyydestä.

Jyrki Vainonen on moninkertaisesti palkittu ja yli kymmenelle kielelle käännetty kirjailija ja suomentaja. Hänen esikoiskokoelmansa Tutkimusmatkailija ja muita novelleja palkittiin Helsingin Sanomien kirjallisuuspalkinnolla, suuren yleisön tietoisuuteen hän nousi viimeistään romaanillaan Mykkä jumala. Vainonen on julkaissut romaaneja, novelleja, esseitä, satiirin ja kuunnelmia.

Yön ja päivän tarinoista sanottua:

”Jyrki Vainonen on aina ollut kirjailijana oman tiensä kulkija. Hän kirjoitti surrealistista suomikummaa jo kauan ennen kuin koko genreä oli keksitty. (…) Vainosen vaikuttavissa novelleissa korostuvat surrealistinen omintakeisuus ja vahva sisältö. Tarinat pureutuvat alitajunnan syövereihin, tulvivat varjoja ja vertauskuvia. On haikeutta, heijastuksia ja luopumisia. Omintakeisia ideoita, valloittavia mielikuvia ja sielun pimeyttä.” – Helsingin Sanomat



EPUB3: Reflowable


Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Surfplatta Läsplatta

Smartphone