Hoppa till innehållet
Omslagsbild för Kolmas maa
Isbn: 978-95-2364-234-8
Förlag: Aula & Co
Kategori:
Romaner
Tillgänglig sedan: mars 2022

E-bok

Kolmas maa

”Sellainen oli Kolmas maa, raja rajan sisällä, paikka jossa yhdistyivät itäinen ja läntinen vuoristo, hyvä ja paha, taru ja todellisuus, elävät ja kuolleet.”

Kulkutaudin ja köyhyyden takaa-ajama Angustias Romero saapuu syrjäisille rajaseuduille Mezquite-nimiseen kylään hulluuden partaalla häilyvän miehensä ja kuolleiden kaksosvauvojensa kanssa. Kylä kuhisee laittomia siirtolaisia ja naisia, jotka pyrkivät parempaan elämään, mutta joutuvat henkensä pitimiksi myymään hiustensa lisäksi lopulta myös itseään.

Angustias löytää tiensä Kolmanteen maahan, laittomalle hautausmaalle, jota hoitaa pahamaineinen nainen nimeltä Visitación Salazar. Siellä naiset joutuvat taistelemaan tontin hallinnasta palkkamurhaajia ja huumekauppiaita vastaan takapajuisessa maailmankolkassa, missä kaikki, myös rajaseutujen legendat ja uskomukset, on valjastettu palvelemaan vallanjanoisia kuolevaisia.

Karina Sainz Borgo syntyi Venezuelassa vuonna 1982. Viitisentoista vuotta sitten hän muutti Espanjaan El Nacional -lehden kirjeenvaihtajaksi ja on kirjoittanut sekä kauno- että tietokirjoja. Sainz Borgolta on aiemmin julkaistu suomeksi romaani Caracasissa on vielä yö.


”Tulin Mezquiteen etsimään Visitación Salazaria, naista joka sittemmin hautasi lapseni ja opetti minut hautaamaan muiden lapsia. Kävelin maailman loppuun saakka, tai sinne mihin uskoin maailmani loppuvan. Kohtasin hänet eräänä toukokuisena aamuna korkean hautaseinän äärellä. Hänellä oli jalassaan punaiset trikoot ja työsaappaat ja päässä värikäs huivi. Pään ympärillä pyöri ampiaiskruunu. Hän oli kuin tunkiolle harhautunut musta madonna.”



Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Surfplatta Läsplatta

Smartphone