Hoppa till innehållet
Omslagsbild för Antiikkikurssi eksyneille sydämille
Isbn: 978-87-2693-274-4
Förlag: Saga Egmont
Kategori:
Romaner Romantik Feelgood
Tillgänglig sedan: mars 2022

E-bok

Antiikkikurssi eksyneille sydämille

Feelgood-sarjan avaus Clare Pooleyn ja Kate Jacobsin ystäville!

Liki seitsemänkymppinen Kristina suostuu vastentahtoisesti vetämään antiikkikurssia. Mieluiten hän pysyttelisi itsekseen kotona eikä todellakaan tutustuisi uusiin ihmisiin. Mitkä salaisuudet ovat saaneet Kristinan erakoitumaan?

Antiikkikussin osallistujat eivät ole sen innokkaampia. Keski-ikäisten Martinin ja Marian parisuhde on kriisissä, ja kurssi on viimeinen yritys paikata rakoilevaa avioliittoa. Nuori yksinhuoltaja Klara voittaa sattumalta kurssipaikan mutta myisi sen mieluiten pois ja pitäisi rahat. Vastikään leskeksi jäänyt Per-Olof osallistuu kurssille tyttäriensä painostuksesta. Ainoa alusta asti innokas kurssilainen on Peter, kokki, joka haluaa tutustua antiikkiesineiden maailmaan.

Kurssin aikana osallistujien kohtalot nivoutuvat vähitellen toisiinsa. Ystävyyssuhteita solmitaan, rakkaus alkaa hehkua ja kosto on suloista. Antiikkikurssi eksyneille sydämille on sydäntälämmittävä hyvän mielen romaani.



Åsa Hallengård on ruotsalainen kirjailija ja opettaja, joka on tunnetaan kotimaassaan Antiikkikurssi-kirjasarjasta. Hänen feelgood-kirjansa sijoittuvat Landskronan tunnelmallisiin maisemiin.


Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Surfplatta Läsplatta

Smartphone