Hoppa till innehållet
Omslagsbild för Kuoleman koura on kylmä
Isbn: 978-95-2375-533-8
Förlag: Minerva kustannus
Kategori:
Romaner Deckare & spänning
Tillgänglig sedan: mars 2022
Uppläsare: Martti Ranin
Length: 14 timmar 56 minuter

Ljudbok

Kuoleman koura on kylmä

Carly Chase joutuu työmatkallaan vakavaan auto-onnettomuuteen, jossa nuori amerikkalainen opiskelijapoika saa surmansa. Tapahtuma saa Carlyn pois tolaltaan, mutta sitä hän ei osaa aavistaa, että onnettomuuden seurauksena hänen elämänsä muuttuu kohta painajaiseksi.

Kun kahden muun onnettomuudessa osallisena olleen ajoneuvon kuljettajat löydetään kidutettuina ja murhattuina, rikosylikomisario Roy Grace varoittaa Carlya, että tämä saattaa olla seuraava. Kuolleen opiskelijapojan taustalta löytyy kuolettavan vaarallisia yhteyksiä. Joku on vannonut kostoa, eikä lepää ennen kuin jokainen onnettomuuteen osallinen on kuollut.

Poliisin mukaan Carlyn ainoa vaihtoehto on piiloutua ja vaihtaa henkilöllisyyttään. Carly kuitenkin tietää, että kuka hänen vainoajansa sitten onkin, tämä löytää hänet lopulta. Jos poliisilla ei ole keinoja suojella häntä, Carlyn on tavalla tai toisella selvittävä omin avuin. Tappaja on kuitenkin jo askeleen edellä. Tarkkaillen, odottaen ja valmiina...

Kuoleman koura on kylmä on Peter Jamesin huippusuositun Roy Grace -sarjan seitsemäs osa. Tuttuun tyyliinsä James pakottaa lukijan kääntämään sivun toisensa jälkeen, kunnes Roy Grace on ratkaissut jälleen uuden hiuksia nostattavan tapauksen.


Provlyssna
Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Smartphone