Jump to content
Cover for Perisynti
Isbn: 978-91-8000-312-4
Publisher: Word Audio Publishing
Category:
Novels Crime & Mystery
Accessible since: February 2022
Narrator: Satu Paavola
Length: 6 hours 13 minutes

Audiobook

Perisynti

Kidnapattu nuori nainen, miljoonien lunnasvaatimus, kello käy…

Yksi Yhdysvaltojen menestyksekkäimmistä yrittäjistä, ruotsalaissyntyinen Mikael Starkenberg joutuu keskelle painajaista, kun hänen tyttärensä kidnapataan Manhattanin-kodistaan. Hän saa kidnappaajalta viestin: “100 miljoonaa dollaria tyttärestäsi. Tuhoamme muutoin elämäsi. Aikaa 10 vuorokautta. Ei poliisia!” 

Rikosprofiloija Althea Molin on palannut New Yorkiin ja työskentelee turvallisuuspalveluyritys Modukselle. He saavat Starkenbergin tyttären kidnappauksen selvitettäväkseen, ja siitä tulee hurja taistelu kelloa vastaan. Lopulta tapaus vie Althean jälleen Ruotsiin, tällä kertaa maaseudun idylliin, jonka rauha osoittautuukin vain silmänlumeeksi. 

Perisynti on neljäs osa Veronica Sjöstrandin jännityssarjassa, joka kertoo omalaatuisesta ja periksiantamattomasta rikosprofiloija Althea Molinista. Veronica Sjöstrand on Ruotsin Solnassa asuva kirjailija ja HR-konsultti, jonka kirjailijanura lähti nousukiitoon erityisesti äänikirjojen myötä. Althea Molin -sarjan kaksi ensimmäistä osaa ilmestyivät jo vuosina 2008 ja 2009 ja olivat sittemmin unohtuneet, kunnes ne julkaistiin uudelleen äänikirjoina vuonna 2019 ja nousivat heti Ruotsin kuunnelluimpien dekkareiden joukkoon.

Listen to sample
Log in to borrow

Information

Log in to borrow this title and view current loan status.
Read more here How to borrow

Supported platforms

PC/Mac

Smartphone