Hoppa till innehållet
Omslagsbild för Pormestari-painajainen
Isbn: 978-95-2382-017-3
Förlag: CrimeTime
Kategori:
Deckare & spänning
Tillgänglig sedan: december 2021
Uppläsare: Martti Ranin
Length: 8 timmar 36 minuter

Ljudbok

Pormestari-painajainen

Kirjaimellisesti veriseksi äityvä kamppailu Turun ensimmäisestä pormestarin paikasta sekoittaa kaupungin ja valtakunnan poliittiset kuviot Kari Häkämiehen uutuustrillerissä, joka ilmestyy kutkuttavasti kevään kuntavaalien alla.

Turku valmistautuu kuntavaaleihin, jossa kaupunkiin valitaan ensimmäistä kertaa pormestari. Uusi ja vanha poliittinen kulttuuri törmäävät toisiinsa. Ihmissuhteet kiristyvät tasaväkisten puolueiden välillä ja niiden sisällä. Kaksi kuukautta ennen vaaleja tunnettu kuntapoliitikko, jonka kuiskitaan mielivän myös pormestariksi, kuolee mystisissä olosuhteissa.

Tapausta selvittämään komennetaan keskusrikospoliisin murharyhmän päällikkö ylikomisario Heikki Söder yhdessä ylikonstaapeli Matti Jorosen ja komisario Jonna Tarastin kanssa.

Vyyhdin ratkaisussa poliisin kanssa kilpailee erikoistoimittaja Lotta Simula. Pian tapahtuu myös toinen verityö. Onko kyse politiikasta, ihmissuhteista, bisneksestä vai Ruotsiin ja Kiinaan saakka ulottuvasta tietotekniikkarikollisuudesta?

Kari Häkämies (s. 1956) on Varsinais-Suomen maakuntajohtaja, entinen kansanedustaja ja ministeri, joka on kirjoittanut kotimaiseen politiikkaan kytkeytyviä rikosromaaneja.


Provlyssna
Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Smartphone