Jump to content
Cover for Katso minuun pienehen
Isbn: 978-91-7829-913-3
Publisher: Word Audio Publishing
Category:
Crime & Mystery
Accessible since: June 2021
Narrator: Jukka Pitkänen
Length: 15 hours 14 minutes

Audiobook

Katso minuun pienehen

Sukellus sivistysyhteiskunnan kylmäävään kääntöpuoleen

On lämmin kesäpäivä ja rikoskomisario Ewert Truut hälytetään tukholmalaiselle esikaupunkialueelle taltuttamaan aseen kanssa riehuvaa nuorta teinityttöä. Kun tyttö riisutaan aseista ja kuljetetaan sairaalaan, käy ilmi, että hänen kielensä on leikattu irti. Muutamia päiviä myöhemmin Truutin ystävä murhataan raa’asti ja poliisit löytävät yhteyden tämän ja teinitytön väliltä.

Johtolangat vievät Truutin prostituution, ihmiskaupan ja lapsikaappausten synkkään ja valonarkaan maailmaan. Tutkinnan edetessä Truutin henki on uhattuna ja hänen esimiehensä painostavat häntä luopumaan jutusta. Kuka yrittää vaientaa hänet ja miksi? Minkälaisten voimien kanssa hän onkaan tekemisissä?

Katso minuun pienehen on Ewert Truut -sarjan neljäs osa. Ewert Oswald Truut on suorapuheinen ja äkäinen rikoskomisario, joka saa toistuvasti kohdata omat ennakkoluulonsa. Dag Öhrlund on Ruotsin suosituimpia dekkaristeja, jonka taitavasti punotut rikosjuonet ja uskottavat henkilöhahmot ovat hurmanneet ruotsalaiset dekkarifanit.


Listen to sample
Log in to borrow

Information

Log in to borrow this title and view current loan status.
Read more here How to borrow

Supported platforms

PC/Mac

Smartphone