Jump to content
Cover for Sisäpiiri
Isbn: 978-91-8000-267-7
Publisher: Word Audio Publishing
Category:
Novels Crime & Mystery
Accessible since: April 2021
Narrator: Satu Paavola
Length: 9 hours 6 minutes

Audiobook

Sisäpiiri

Sarjamurhaajan ja rikosprofiloijan ankara kissa ja hiiri -leikki

Lindsteiska-pankin tekninen asiantuntija löydetään raa’asti murhattuna suussaan tarot-kortti Paholainen. Pian sen jälkeen selviää, että pankin järjestelmään on hakkeroitu ja pankista on varastettu miljoonia kruunuja. Poliisi kääntyy epätoivoisena rikosprofiloija Althea Molinin puoleen. Enkelimurhien jälkeen Althea on pysytellyt omissa oloissaan, mutta nyt hänet houkutellaan jälleen hengenvaaralliseen jahtiin.

Sisäpiiri on intensiivinen trilleri pankkimaailmasta ja sen sisälle pesiytyneestä vallanhimosta ja ahneudesta. Se on toinen, itsenäinen osa Veronica Sjöstrandin psykologisessa jännityssarjassa, joka kertoo omalaatuisesta ja periksiantamattomasta rikosprofiloija Althea Molinista. Sarjassa on ilmestynyt aikaisemmin romaani Kuolleet enkelit. Vuonna 2009 Sisäpiiri oli ehdolla Ruotsin parhaimmaksi rikosromaaniksi.

Veronica Sjöstrand on Ruotsin Solnassa asuva kirjailija ja HR-konsultti, jonka kirjailijanura lähti nousukiitoon erityisesti äänikirjojen myötä. Althea Molin -sarjan kaksi ensimmäistä osaa ilmestyivät jo vuosina 2008 ja 2009 ja olivat sittemmin unohtuneet, kunnes ne julkaistiin uudelleen äänikirjoina vuonna 2019 ja nousivat heti Ruotsin kuunnelluimpien dekkareiden joukkoon.


Listen to sample
Log in to borrow

Information

Log in to borrow this title and view current loan status.
Read more here How to borrow

Supported platforms

PC/Mac

Smartphone