Hoppa till innehållet
Omslagsbild för Rex Dexter ja älyttömän kuolleet eläimet
Isbn: 978-95-1887-616-1
Förlag: Jalava
Kategori:
Barn & Ungdom 9-12 år
Tillgänglig sedan: februari 2021

E-bok

Rex Dexter ja älyttömän kuolleet eläimet

Rex Dexter haluaisi kuollakseen koiran. Hän on suorastaan syntynyt koiranomistajaksi. Hänen nimensäkin on Rex, herranjestas, sehän on koiran nimi. Mikä tahansa piski olisi parempi kuin ei piskiä ollenkaan, mutta unelmien täyttymys olisi suklaanruskea labradorinnoutaja.

Kun Rexin syntymäpäivä viimein koittaa, hän saa vanhemmiltaan laatikon, jossa on reiät ja josta kuuluu lupaavaa raapimista. Voisiko se olla...? Kyllä!! Laatikosta paljastuu... kana. Lemmikkikana?

Tuntia ja neljäätoista minuuttia myöhemmin kana on jäänyt jyrän alle (ja kuollut), Rex on kirottu ja Rexin huoneessa kummittelee villieläimiä. Nämä kutsumattomat vieraat ovat meluisia ja sotkuisia. Ja ne vaativat Rexiä selvittämään, miksi ne ovat kuolleet omituisissa merkeissä.

Rex Dexter ja älyttömän kuolleet eläimet aloittaa poskettoman trilogian, joka sopii kaikille huumorin, mysteerien ja eläinten (myös kuolleiden) ystäville.

Aaron Reynolds on suosittu ja palkittu amerikkalainen lastenkirjailija. Hän asuu Chicagossa yhdessä vaimonsa, kahden lapsensa, neljän kissansa ja, päivästä riippuen, noin kymmenen kultakalansa kanssa.


Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Surfplatta Läsplatta

Smartphone