Jump to content
Cover for Ota sieluni mun
Isbn: 978-87-2668-509-1
Publisher: Saga Egmont
Category:

Accessible since: February 2021
Narrator: Jonna Järnefelt
Length: 8 hours 15 minutes

Audiobook

Ota sieluni mun

Kun kirjastonhoitajana työskentelevä Kajsa juttelee ensimmäisen kerran äidinkielenopettaja Henrikin kanssa, hän on heti myyty. Niin myyty että Kajsa ryhtyy välittömästi selvittämään, millaista tietoa Internet miehestä tarjoaa. Vahinko vain, että Henrik vaikuttaa olevan naimisissa.

Avioliitto ei kuitenkaan ole Kajsalle este. Pian hänen ja Henrikin välille muodostuu erikoislaatuinen suhde. Henrik vain ei aavista, että hänestä on tullut Kajsalle pakkomielle – pakkomielle, joka on kaukana terveellisestä...

Ota sieluni mun on Susanne Schemperin klaustrobinen tarina pakkomielteistä. Teos on itsenäinen jatko-osa Schemperin Sikolätti-trillerille.


Susanne Schemper on ruotsalainen kirjailija, joka on syntyjään Halmstadista. Päivisin Schemper työskentelee kehityspäällikkönä Göteborgin kaupungilla, mutta vapaa-aikanaan hän pyrkii kirjoittamaan mahdollisimman paljon. Schemperiltä on julkaistu suomeksi myös psykologinen trilleri Sikolätti.

Solingen taajama sijaitsee vain noin tunnin päässä Halmstadin keskustasta. Pienestä koostaan huolimatta Solingessa ehtii tapahtua monia järkyttäviä tapahtumia – ainakin Susanne Schemperin kolmiosaisessa "Solingen"-sarjassa.

Listen to sample
Log in to borrow

Information

Log in to borrow this title and view current loan status.
Read more here How to borrow

Supported platforms

PC/Mac

Smartphone