Jump to content
Cover for Seitsemäs helvetti
Isbn: 978-87-2657-760-0
Publisher: Saga Egmont
Category:
Crime & Mystery
Accessible since: November 2020
Narrator: Panu Vauhkonen
Length: 2 hours 31 minutes

Audiobook

Seitsemäs helvetti

Komisario Närhi antaa Konttisen ja Mujusen selvitettäväksi vanhan, jo ratkaistuksi luullun jutun. Perhesurmasta hengissä selvinnyt Eerika Tähtinen on alkanut yllättäen muistaa uusia yksityiskohtia, jotka asettavat tapauksen uuteen valoon. Tapahtuiko kaikki kuten on uskottu, vai onko syytä epäillä ulkopuolista tekijää?

Kun tapausta aletaan kaivaa lisää, Konttinen ja Mujunen saavat selville yksityiskohtia, jotka ovat aiemmin jääneet huomioimatta. Erikoisten yhteensattumien ja uusien todisteiden suuri määrä herättää Konttisessa huolta. Jotain on mennyt tutkinnassa pahasti pieleen. Eerika Tähtinen puolestaan uskoo, että joku seuraa häntä. Taustalla kummittelee mystinen Menninkäiseksi nimetty henkilö – mutta onko häntä edes olemassa?

Konttisen omassa perhe-elämässä vuorottelevat toivon ja epätoivon tunteet. Lähin työtoveri Mujunen sen sijaan jatkaa omalla yllätyksellisellä linjallaan.

Seitsemäs helvetti on Pekka Konttisesta kertovan dekkarisarjan toinen osa.

Vesa Vanhanen (s. 1966) asuu Lahdessa. Leipätyönään Vanhanen opettaa historiaa ja yhteiskuntaoppia yläasteella. Vapaa-aikanaan hän kirjoittaa ja remontoi vanhoja rakennuksia. Ensimmäinen rikosylikonstaapeli Konttisen tutkimuksista kertova kirja Seitsemän oikein julkaistiin 2013.

Listen to sample
Log in to borrow

Information

Log in to borrow this title and view current loan status.
Read more here How to borrow

Supported platforms

PC/Mac

Smartphone