Hoppa till innehållet
Omslagsbild för Paossa
Isbn: 978-95-2312-539-1
Förlag: Minerva kustannus
Kategori:
Romaner Deckare & spänning
Tillgänglig sedan: mars 2019

E-bok

Paossa

Dekkaritrilogian toinen itsenäinen osa Paossa on jännitysromaani kaipauksesta, kadonneista ja vallasta. Kaikki kadonneet eivät halua tulla löydetyiksi.

Fuerteventuran Erakko, 18 vuotta sitten vaimonsa ja lapsensa Tanskaan jättänyt Erhard Jorgensen, on menettänyt toimeentulonsa uhmattuaan saaren mahtavinta miestä.

Henkensä pitimiksi Erakko tekee pieniä etsiväkeikkoja ja hanttihommia. Päästäkseen yksinäisyydestään hän panee kaiken peliin ja ottaa vastaan tehtävän, johon kukaan muu ei suostu. Hänen on löydettävä kadonnut pakolainen nimeltä Abdi. Etsintä johdattaa hänet mafiaperheiden mutkikkaisiin bisneksiin.

Samaan aikaan saarelle saapuu tanskalainen kuvausryhmä tekemään jaksoa suosittuun televisiosarjaan, jossa jäljitetään kadonneita henkilöitä. Jakson maailmankuulu päähenkilö on etsimässä isäänsä. Tosin hän toivoo näkevänsä isänsä mieluummin kuolleena kuin elävänä.

Thomas Rydahlin loistava kirjoitustyyli asettaa hänen kirjansa aivan uuteen genreen, niitä voi hyvällä syyllä kutsua kaunokirjallisiksi dekkareiksi.



Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Surfplatta Läsplatta

Smartphone