Hoppa till innehållet
Omslagsbild för Adhd-käsikirja
Isbn:
Förlag: PS-kustannus
Kategori:
Pedagogik Medicin & hälsa
Tillgänglig sedan: februari 2019

E-bok

Adhd-käsikirja

av
Elinan erilaisuuden tunne oli todella vahva. Sosiaaliset tilanteet olivat hänelle vaikeita, koska keskittyminen tuotti vaikeuksia ja tilanteet muuttuivat ahdistaviksi. Ennen diagnoosia Elinalle usein myös huomauteltiin, että hän on porukan hölösuu. Kokemuksen myötä Elina on kuitenkin huomannut, että adhd muuttuu voimavaraksi, kun sen kanssa oppii elämään.

Yksilöllisellä tuella voidaan merkittävästi vaikuttaa adhd-oireisen hyvinvointiin. Tässä kirjassa kerrotaan monipuolisesti, miten adhd-oireista lasta, nuorta ja aikuista voi tukea eri elämäntilanteissa. Teos kokoaa yksiin kansiin viimeisimmän tiedon adhd-­oireyhtymän ilmenemisestä, diagnosoinnista, hoidosta ja kuntoutuksesta.

Kirjan tekijäkaarti koostuu muun muassa psykiatreista, psykologeista, toimintaterapeuteista sekä kasvatus- ja opetusalan ammattilaisista, jotka työssään kohtaavat adhd-oireisia ja heidän lähipiiriään. Lisäksi ääneen pääsevät adhd-oireiset itse. Teos on hyödyllistä luettavaa paitsi eri alojen ammattilaisille myös vanhemmille sekä nuorille ja aikuisille, joilla itsellään on adhd.

Kirja on tehty yhteistyössä ADHD-liiton kanssa.


Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Surfplatta Läsplatta

Smartphone