Jump to content
Cover for Korkea taivas
Isbn: 978-91-8850-102-8
Publisher: Made By BookBeat
Category:
Crime & Mystery
Accessible since: December 2016
Narrator: Sanna Majuri
Length: 10 hours 20 minutes

Audiobook

Korkea taivas

Nathalie Svensson, ylilääkäri ja yksi maan parhaista asiantuntijoista mitä psykopaatteihin tulee, on vihdoin alkanut taas nauttia elämässään. Hän on vastaeronnut tylsästä Håkanistaan ja hankkinut mukavan yksiön Tukholmasta, jossa viettää aikaansa silloin kun lapset eivät ole Uppsalan kodissa.

Öisellä kotimatkalla Café Operasta Nathalie saa viestin Rickard Ekengårdilta, tunnetulta näyttelijältä, jonka luona hän yöpyi muutamaa viikonloppua aiemmin. Mies haluaa nyt tavata Karlaplanilla ja hetken epäröityään Nathalie suostuu. Mitään tapaamista ei kuitenkaan tule. Kun Nathalie ehtii paikalle, näkee hän miten Ekengård ammutaan ja paiskataan aukion suihkulähteeseen. Hyökkäys on hyvin samanlainen, käytännössä lähes identtinen, kuin Nathalien suuren rakkauden murha kymmenen vuotta aiemmin. Murha, joka ei koskaan selvinnyt.

Onko tämä vain julmaa kohtalon leikkiä vai onko murhilla yhteys? Ja liittyvätkö tuntemattomasta numerosta tulevat tekstiviestit asiaan? Pahaenteinen tarina muuttuu sitä synkemmäksi, mitä lähemmäs totuutta Nathalie pääsee.

Jonas Moström on suosittu ruotsalainen dekkarikirjailija ja lääkäri. Korkea taivas on ensimmäinen osa hänen ylilääkäri, psykiatri Nathalie Svenssonista kertovassa sarjassaan.


Listen to sample
Log in to borrow

Information

Log in to borrow this title and view current loan status.
Read more here How to borrow

Supported platforms

PC/Mac

Smartphone