Hoppa till innehållet
Omslagsbild för Muumipappa ja meri
Isbn: 978-95-1042-495-7
Förlag: WSOY
Kategori:
Barn & Ungdom
Tillgänglig sedan: oktober 2016

E-bok

Muumipappa ja meri

Muumipapan haaveet sankaruudesta vievät perheen majakkasaarelle, mutta seikkailusta tulee vaarallisempi kuin kukaan on osannut aavistaakaan.

Keskellä avomerta on kartassa piste, pikku Myy väittää sitä kärpäsenliaksi. Mutta se on kuin onkin saari, yrmeä pieni majakkasaari. Sinne purjehtii muumiperhe turvallisesta laaksostaan, sillä Muumipappa ei halua enää olla tassutteleva, tarpeeton perheenisä, vaan rohkea päällikkö.

Mutta kaikki ei suju kuten unelmissa. Täälläkin on arki, hän ei osaa sytyttää majakkaa, omituinen kalastaja ei puhu hänen kanssaan, suunnitelmat jäävät kesken. Ja sitten itse saarikin alkaa käyttäytyä kummallisesti. Totta puhuen seikkailusta tulee vaarallisempi kuin kukaan on osannut aavistaa. Meri on arvaamaton vihollinen, ja Mörkökin on löytänyt muumiperheen jäljet... Tarvitaan suuri myrsky puhaltamaan asiat kohdalleen.

Tove Jansson kirjoittaa kaikille - mutta on selvää, että erityisen lukemisen ilon hän valmistaa niille aikuisille, jotka eivät koskaan tule liian aikuisiksi unohtaakseen lapsen ympäristössään ja itsessään." Vasabladet



Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Surfplatta Läsplatta

Smartphone