Hoppa till innehållet
Omslagsbild för Keskeneräinen kuolema
Isbn: 978-95-1318-841-2
Förlag: Tammi
Kategori:
Deckare & spänning
Tillgänglig sedan: mars 2016

E-bok

Keskeneräinen kuolema

Erotiikalla ladattua, hunajaa tihkuvaa rikosta.

Aistilliset leikit yhdistävät naista ja miestä. Kunnes nainen menee kiihkoissaan liian pitkälle ja haluaa jotain mihin mies ei voi suostua: vauvan.

Nea Berg rakastaa mehiläistarhaansa mutta haluaa eroon kymmenvuotiaasta pojastaan. Tämä joutaa perhekoti Kattilaan Tampereen Kissanmaalle, mutta kun Arttu saapuu poikaa sinne hakemaan, Jere on kadonnut. Panu Roiha himoitsee hunajanmakuista Neaa, mutta nainen alkaa mennä vaatimuksissaan liian pitkälle ja ansaitsee opetuksen. Omalla tahollaan Arttu kaipaa seksuaalista vaihtelua ja yllättäen löytääkin sitä tietämättä, että hänen kumppanillaan on yhteys houkuttelevaan Neaan. Tapahtumat riistäytyvät käsistä. Miksi Hatanpään neurologiselle osastolle tuotu mies puhuu murhasta, joka on pakko tehdä? Kuntouttajaa sijaistava Anni Eloranta ei saa miehestä tolkkua, mutta Kalevankankaalta on vastikään löytynyt naisen ruumis. Anni ryhtyy selvittämään rikosta, eikä hän tällä kertaa luota Arttuun.

Saara Kesävuori on viime vuosina laajentanut monipuolista ja palkittua tuotantoaan trilleriin, menestyksellä. Hänen on mm. sanottu kirjoittavan kunnianhimoisinta dekkaria Suomessa (dekkaritutkija Paula Arvas) sekä nostavan suomalaisen dekkarikirjallisuuden lukijan odotuksia ja vaatimuksia (Päivi Alasalmi).



Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Surfplatta Läsplatta

Smartphone